Вести

Дан старих - једнодневни излет на Златару

Менаџмент тим пројекта "Ми бринемо о старима", у сарадњи са Центром за социјални рад општине Прибој и Центрима за социјални рад из суседних општина Пријепоље и Нова Варош, организовао је 01. октобра 2014. године једнодневни излет за старе на планину Златар, у оквиру обележавања међународног дана старих.

Укупно 30 особа, првенствено корисника услуга,  као и свих оних који су дали свој допринос на унапређењу ванинституционалне социјалне заштите и помоћи у кући старим и инвалидним лицима провели су пријатне тренутке уз пригодан културно уметнички програм у организацији културно уметничког друштва из Нове Вароши.

Подсећања ради, децембра месеца прошле године, Делегација Европске уније у Србији одобрила је општини Прибој реализацију пројекта "Ми бринемо о старима", који је за потребе Општине Прибој израдила Канцеларија за локални економски развој. Реализација пројекта је почела почетком фебруара. Пројекат се реализује у оквиру програма "EU Exchange 4", који финансира Европска унија, а спроводи га Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије, у оквиру треће компоненте програма – подршка приоритетним националним политикама у области економског развоја, социјалних услуга и заштите животне средине на локалном нивоу, у оквиру грант шеме.

Copyright © Центар за социјални рад Прибој 2013-2021. All Rights Reserved.